2012-04-27 07:43:24• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - kedvező lehetőségek várják

Napi horoszkóp április 27-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ismerősei csak tréfálkoznak, ne vegye a szívére a dolgot, ha egy incselkedő megjegyzést tesznek önnek. A szavak ugyan mélyen sérthetik, de nem azért, mintha bántani akarnák. Ha mégis fáj, akkor inkább önben van a hiba: talán elevenére tapintottak.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Csendesen, szinte események nélkül telik el a nap. Ez a nagy csend azonban figyelmeztetés is: talán itt az ideje, hogy valamilyen lépések kezdeményezésével maga menjen elejbe a sorsának. Vegye végre kezébe az irányítást!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A hosszú hétvége a feltőltődés jegyében zajlik. Próbálja meg elfelejteni a munkát, a kollégákat, töltsön több időt szeretteivel. A négy szabadnak jó lehetőség arra, hogy rég nem látott ismerőseivel is felvegye a kapcsolatot.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A vasárnapi nap ideális lenne egy kis kirándulásra. Kérdezze meg barátait, ki, hogyan tölti a napot. Biztos lesz valaki, akihez csatlakozhat. A hétvégén lehetősége adódik arra is, hogy bepótoljon néhány elmaradt munkát. Igaz, mások pihenni fognak, de így jár, aki halogatja a teendőit.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Egy kedves ismerőse látogathatja meg önt a mai napon. Talán váratlanul éri a vizit, és kissé feszengve is érezheti magát. Legjobb, ha hazafelé bevásárol egy kis nassolni valót, hogy ne jöjjön zavarba. De az ön személye fontosabb most, mint a körülmények.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ön igazán béketűrő alkat, ma mégis megeshet, hogy valaki kihozza a sodrából. Méghozzá annyira, hogy maga is csodálkozhat a reakcióin. Meglehet, a leghelyesebb mód, ha kiadja a mérgét. Azért utána kérjen bocsánatot.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A Mérlegeknek ma nem várt nehézségekkel kell megküzdeniük. Ráadásul már megint onnan jön a támadás, ahonnan a támogatást kellene kapniuk: a családjuk felől. Ne adja fel a harcot, de vágjon hozzá jó képet. Azzal most többre megy, mint a nyílt csatározással.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Egy igen nehéz időszakon van túl, és úgy gondolja, megérdemelne egy kis lazítást. Valóban, itt az ideje, hogy valami kellemessel is foglalkozzon a hétvégén. Valamivel, ami legalább annyira pihentető, mint érdekes. Tervezze meg!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ha nem csak a saját problémájával foglalkozik, akkor talán több örömet lelhet az életében. Persze a mások problémája nem feltétlenül kiút: vigyázzon, mert akarva-akaratlan is átvállalhat lelki terheket. Inkább az örömben osztozzon!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Feledje a tévénézést erre a hétvégére! Foglalkozzon végre a családjával, szervezzen programot a szabadba. És ezúttal végre ne hallgassa meg a kifogásaikat. Még ma este kezdjék meg a hosszú hétvégét, utazzanak el!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ma nem csak önnek lesz szüksége híres találékonyságára: valaki a segítségét kérheti egy ügyben. Zseniális húzással utat mutathat, hogyan is lehetne elvágni azt a bizonyos gordiuszi csomót. A hála biztosan nem marad el.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Óvatosabban kellene lavíroznia, ha nem akar két szék között a pad alá esni. Bármit is tervez, fokozottan ügyeljen a fair play szabályainak betartására. A félreértéseknek is maga lehet az áldozata, ezért fogalmazzon nagyon pontosan!

Napi horoszkóp
(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: